Johanna Bashford: Bűvös erdő

Unknown | 10/07/2015
A felnőtt színezők sikere elvitathatatlan. Az Alexandra könyváruház 2015.06.16.-2015.08.15. közötti Top 15 eladási listáján Bashford Titkos kert műve a 2. helyen szerepelt, míg az Egyéb könyvek Top 15-ben az első helyen áll és ezenkívül még három színezőkönyv szerepel a listán.
Magyarországon ezeknek a kreatív könyveknek a népszerűségük elérésében kiemelkedő szerepet játszott Johanna Bashford Titkos kert c. könyve. 
Október 1-én jelent meg az író- vagyis inkább grafikusnő második színezője a Bűvös erdő.
Mindenkit vár a titkokat rejtő bűvös erdő. :)

J. Bashford a varázslatos hangulatú Titkos kert után a mesébe illő Bűvös erdőbe vezeti be a látogatóit. Ahogy azt már korábban megszokhattuk gyönyörűen illusztrált, részletgazdag szépséget vehetünk a kezünkbe. Az erdőben sétálva találkozhatunk az ott élő állatokkal pl. nyúllal, sünnel, rókával vagy bagollyal.
A virágokkal, bokrokkal és fákkal sűrűn körbeölelt úton felfedezhetjük az erdő mélyén megbúvó kastélyt, amely a könyv végére feltárja előttünk a titkát. 

róka fox
Az erdő lakója 1.


Hasonlóan az előző kiadványhoz itt is vannak olyan ábrák (állatok), amelyek megbújnak a képeken és nekünk kell felkutatni őket valamint kilenc titkos szimbólumot is meg kell fejtenünk, hogy feltárulhasson a kastély kapuja.

sün hedgehog
Az erdő lakója 2.


A felnőtt színezőkről már írtam korábban. Ha van kedvetek elolvashatjátok ITT és ITT.

Kiadó: Manó könyvek
Kiadás éve: 2015
Ára: 3490 forint
(Én az Alexandra könyvesbolt webshopjából rendeltem meg 2792 forintért + ha a boltjukba kéred az átvételt nincs postaköltség LINK)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...