Benton Aloe BHA tonik

Unknown | 10/03/2015
   Mivel nem akarom csak a genetikára bízni, hogy milyen gyorsan kezd el öregedni a bőröm, így már egy jó ideje igyekszem lényegesen tudatosabb lenni ezen a területen, mint korábban. Szerencsére, most már elég sok információ áll azok rendelkezésére, akik szeretnék a lehető legjobb dolgokkal kényeztetni a bőrüket. A mai bejegyzés tárgya is egy ilyen jóság a bőrnek, amit meg fog hálálni.
(Tervezek majd egy olyan bejegyzést, amiben bemutatom azokat a dolgokat, elveket amiket fokozatosan építettem és építek be a napi rutinomba.)

   A Benton termékekről már korábban is írtam LINKLINK de a véleményem még most sem változott, kiváló termékek megfizethető áron. Az egyik siker termékük az Aloe BHA tonik, ami már csak azért sem landolt a kosaramba legelőször, mert egy kicsit idegesített, hogy mindenki ódákat zengett róla. Megmondom őszintén zavart a túl nagy hype. Aztán, amikor elfogyott a korábban használt csiga-méh tonikom végül úgy döntöttem én is adok neki egy esélyt. Le fogom lőni a poént, nem bántam meg.





  A csomagolása gyakorlatilag megegyezik a csiga-méh tonikkal csak annak a flakonja barna volt, ennek pedig zöld. Praktikus a pumpás adagolója is, így valóban csak annyit használunk belőle alkalmanként amennyit szeretnénk. Nem fenyeget az a veszély, hogy beleborul a tenyerünkbe vagy ha mondjuk leesik a földre akkor kifolyik minden. Nekem nagyon szimpatikus ez az egyszerű, letisztult dizájn.

   Viszont az igazi értéke a belsejében rejlik. A tonikok és úgy egyáltalán a kozmetikumok nagyon nagy részére igaz, hogy az összetevőlista első helyén a víz áll, vagyis ebből van a legtöbb benne. A Bentonnál viszont azt mondják, hogy miért fizetnél a vízért. Itt víz egyáltalán nincs a tonikban, ellenben az első helyen az aloe vera növény leveléből származó nedv van. Ezenkívül van még benne hialuronsav, kövérporcsin- és rooibos kivonat, csiganyálka valamint szalicil sav. És ha már az összetevőknél tartunk, a kozmetikumoknál nem csak az a fontos, hogy mi van bennük, ugyanilyen lényeges az is, hogy mi nincs. Nincs benne például illatanyag, színezék, parabén, alkohol. Színtelen, szagtalan, vízszerű bár annál azért egy leheletnyivel sűrűbb, gélesebb anyag. Nem vattakoronggal viszem fel hanem csak simán a tenyerembe spriccelek és úgy oszlatom szét.




 Én kb. 2,5 hónapja használom és bár nagyon sokszor nincs a bőrömön látványos hatása egy-egy új terméknek, ennél a toniknál viszont meglepve tapasztaltam a szemmel látható vagyis inkább nem látható eredményt. Általában nem pattanásos a bőröm, viszont menzesz előtt mindig kijött egy maximum kettő. Mióta ezt használom egyetlen egy sem bújt elő! Elég jól hidratál is bár azért mindig használok krémet utána. Ha esetleg van valamilyen bőrirritációm biztos, hogy ezt kapom elő de borotválkozás utáni bőrnyugtatásra is tökéletes.

   A gyönyörű összetevőlistája miatt bátran ajánlom minden bőrtípusra és a saját tapasztalataimból kiindulva igazán látványos eredményt hozhat aknés, gyulladt, pattanásos bőrön.
200 ml és az ára 14 USD környékén mozog ha az Ebay-ről rendeljük pl. INNEN vagy INNEN de a magyarországi forgalmazótól is be lehet szerezni (bár drágábban) INNEN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...