Az eddigi leg... szemkrémem - Purebess Galactomyces 80 Eye Cream

Unknown | 6/16/2016
Hogy miért is szeretek koreai cuccokat nézegetni/kipróbálni?
Mert hatásos, szép összetevőjű és olcsó dolgokat találhat az ember. Erre a legjobb példa ez a szemkrém.

Ha megfelelő összetevőkből álló arcápolási termékeket használunk akkor nem szükséges külön szemkrém, mondja a "nagy könyv". Nos, bevallom, hogy én bizony szeretek erre a területre is külön krémet használni , így amikor ráakadtam erre a Purebess termékre azonnal lecsaptam rá.


Hogy mi fogott meg benne először?

1. Az összetevői:
nincs benne illatanyag, alkohol, színezék, parabén, phenoxyethanol, ásványi olaj ráadásul az INCI első helyén a Galactomyces Ferment Filtrate áll (80%), amit az élesztőgomba fermentálásával állítanak elő. Jótékony hatásaira a japánok figyeltek fel sake készítés közben és mára nagyon népszerű összetevő lett Ázsiában. 
Az egyik legdrágább ottani márka az SK-II termékeinek is a főösszetevője.
Ezt a krémet is úgy reklámozzák, hogy a tudása olyan vagy jobb mint az SK-II szemkrémé csak sokkal szebb az incije.

Forrás:Krémmánia
2. Az ára:
2000.- alatt már hozzá lehet jutni, ingyenes szállítással. EBAY (Az SK-II eye cream 15g-os kiszerelésében kb. 18.000-tól kapható az eBay-en) 

3. Mennyiség:
A szokásos 15 ml helyett itt 50ml érkezik. Hatalmas mennyiség szemre.

4. Csomagolás:
Tubusos vagyis nem kell belenyúlkálni, nem viszünk koszt, bacikat a krémbe.

És hogy hogyan vált be?

Ezüst színű papírdobozban, erős szürke műanyag tubusban érkezett. Az elején egy indákkal körül nőtt kapu rajza, ami kicsit a Titkos kert színezőre emlékeztetett.
Egy bajom mégis van a csomagolással. Nehéz belőle pont annyit kinyerni, amennyit szeretnénk, főleg ha már kevés van benne. Sokszor jártam úgy, hogy nem jön... nem jön... még mindig nem jön... aztán hirtelen kilőtt egy nagy adag. 

Bár tudom, hogy a fermentált összetevőkről csodákat zengenek, nekem azért voltak kételyeim. Előzőleg már elhasználtam egy üveggel a Missha First Essence-éből de túl sok hatását nem láttam az arcomon, csak a pénztárcám lett karcsúbb.
Ráadásul azért bennem volt, hogy ennyi pénzért még hatásos is ígéret túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Az első pár használat után elkönyveltem, hogy vettem egy olyan semmilyen krémet- se nem rossz, se nem jó. Hidratál, allergiát nem okozott de más hatását nem tapasztaltam. De mivel jókora adag így kenegettem szorgalmasan és egyszer csak azt vettem észre, hogy a kisebb ráncok felszívódtak (nagyobbak még jelentek meg így a harmincas éveimben). Nem állítom, hogy ha nevetek nem jelennek meg ráncok de azok is kisebbek, haloványabbak mint korábban, ráadásul ha komoly vagyok bizony nagyon közel kell hajolnom a tükörhöz, hogy ráncot találjak. 
Egy szó mint száz: CSODAKRÉM a számomra.

Elméletileg nem csak a szemre hanem egyéb ráncos területre is jó. Próbáltam már az egész arcomon is használni de nem szerettem, mert olyan érzésem volt mintha elnehezítené a bőrömet. Ettől függetlenül könnyen el tudom képzelni, hogy szárazabb vagy érettebb bőre így is beválna.

Az hogy újra fogom venni nem is kérdés. Azt hiszem hosszú ideig barátok leszünk. :D



1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...