Egy szuper hidratáló szérum Koreából: Ciracle Hydra B5 Source

Unknown | 6/02/2016
Helló csajok!

Remélhetőleg lassan nagyüzemben fog tombolni a nyár (akármennyire is tiltakozik ellene). A kánikula és a tűző nap bizony nem használ senki bőrének így ilyenkor jól jön a plusz hidratálás. Ez a szérum igazi Jolly Joker lehet az idei szezonban. Ha a nyaralás vagy fesztiválozás során spórolni akarsz a hellyel akkor elég ha a táskádba csak ezt a szérumot teszed be az arclemosódon és a fényvédődön kívül.

Ciracle szérum B5 hidratáló

A Ciracle márka elég ismert a koreai kencéket kedvelők körében, hiszen elfogadható áron általában szép összetevőjű termékeket kapunk. A termék megalkotás során szerencsére most is mellőzték az illatanyagot, alkoholt, parabéneket.

Csomagolás: Fehér papír dobozban érkezik, amelyen (az üdítő kivételek egyike) az infókat angolul is megosztják a nagyérdeművel. A terméket átlátszó pipettás üvegben tették, ami kifejezetten tetszik nekem mivel az üveg minőségi érzetet ad, a pipetta pedig gondoskodik róla, hogy  higiénikusan és precízen adagolhassuk a szérumot.

Ciracle B5 szérum géles pipetta


Termék: színtelen, szagtalan, géles állagú. 30 ml-es kiszerelés tehát teljesen normális méret. 
Az ára 18 USD körül mozog kb. 5070.-. Ha megszeretnétek vásárolni: EBAY

Arctisztítás és a tonik után használom nappalra. Egy alkalomra egy pipettányi mennyiség elég pedig nem vagyok az a spórolós fajta. Hamar felszívódik, nem hagy maga után kellemetlen, ragacsos felületet, nem veszik össze a sminkkel. Az én kombinált bőrömnek tökéletesen elég ez a hidratálás de ha még szeretnék egy kis pluszt akkor termálvizes spray-vel bepermetezem utána az arcomat.

Bár a csomagoláson jól látható helyen vastag betűvel kiemelve szerepel a ránctalanítás funkció, azért vérmes reményei ne legyenek senkinek. A már kialakult mély ráncokkal nem fog semmit csinálni, ugyanakkor a kisebb vízhiány miattiakat képes feltölteni.

Ciracle Hydra B5 ingredients
INCI

Alternatív alkalmazás: Ha nyáron sikerülne egy kicsit túlzásba esni a napozással akkor a panthenol és allantoin hatóanyagok miatt nyugodtan használhatjuk az enyhébb égési sebekre is.

Összességében egy jó kis szérumnak tartom amit, a szép összetevői miatt, mindenkinek jó szívvel tudok ajánlani. (Az összetevők részletes elemzését megnézheted a Krémmánián itt.) Ráadásul nem csak hidratál hanem találhatunk benne antioxidánst, vitaminokat és gyulladáscsökkentőket is. Ha ehhez még beszerez az ember egy jófajta antioxidánsokkal teletömött szérumot pl. C-vitaminosat máris nyert ügye van.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...