Secret Selection meglepetés doboz

Unknown | 7/05/2016
Helló Csajok!

Még egy régebbi bejegyzésemben említettem, hogy imádom a meglepetés dobozokat. Egy kicsit olyan mintha ajándékot kapna az ember, hiszen nem tudhatja biztosra, hogy mi lapul benne... csak sejtheti.

Amikor megtudtam, hogy a hazai meglepetés dobozok palettája egy új taggal, a Secret Selection-nel színesedett, egyből nekiláttam felfedezni, hogy pontosan mi is ez. A koncepció nagyon szimpatikus volt vagyis olyan termékeket válogatnak be a dobozba, amelyek nálunk forgalomban nem kaphatók. Ráadásul nem mintákat vagy utazó méretű termékeket kapunk hanem teljes kiszerelésűeket. 
A doboz ára: 5500.- ami természetesen tartalmazza a szállítást is.

Olyan szerencsém volt, hogy a júliusi kifejezetten nyári témájú dobozból még volt kb. 9 darab így tudtam is rendelni egyet magamnak. Lássuk mit rejtett a csomagom.


Egy sima fehér dobozban érkezett hozzám. Bár elnézést kértek a Fb oldalukon, hogy nem sikerült exkluzívabb csomagolást összehozniuk, ez számomra egyáltalán nem volt zavaró, sőt. Már tele van a fürdőszobaszekrényem szép dobozokkal, amikkel semmit sem csinálok de sajnálom kidobni.


Ilyen kellemesre még sosem sikerült csomagkinyitás: finom levendula illat terjengett a levegőbe, amit az egyik kozmetikum illata kísért. Hamar ki is derült honnan jön ez a finom illat, ugyanis érkezett egy csokor frissen szedett levendula is. :) Imádás. Apró gesztus de melegséget lop az ember szívébe.


Az első dolog, amin megakadt a szemem a Ciaté Paint Pots körömlakkja volt Electronica árnyalatban. Egy ízig-vérig nyári árnyalat. A márkát hallomásból ismerem de eddig egy termékükhöz sem volt szerencsém.


Nyári válogatásból természetesen nem hiányozhat a napkrém vagy a napozási utáni hidratáló. Az én csomagomban az utóbbi volt. Az Anovia Tropical Sun Aloe Vera Aftersun Lotion 150ml-es. Fehér színű, finom naptejes-kókuszos illatú, könnyen beszívódó krém. A márka egyébként teljesen ismeretlen a számomra, a többi termékhez hasonlóan Nagy-Britanniából származik.


A következő termék a Kinky Curly Straight - Macadamia Oil Rejuvenating Conditioner. A márka saját fodrászszalnokkal rendelkezik, ahol beszerezhetőek a termékeik. A cég filozófiája kb. az, hogy a legújabb szalon inspirálta termékeket kedvező áron juttasák el a felhasználókhoz, akik így otthonukban is elérhetik a "szalon-hatást".
350 ml-es a termék és olyan hatóanyagok találhatóak benne, mint a makadámia olaj, keratin, kakaóvaj, avokádó olaj, kókuszolaj, panthenol, aloe vera.


Itt a nyár, sőt el is telt belőle már egy hónap és még mindig nem szereztem be fényvédős ajakápolót. Eddig. Malibu mangós ajakápoló SPF 30.


Az 5. kozmetikum pedig szintén egy számomra ismeretlen márka a Cyclax Cocoa Butter & Wallnut Body Scrub testradírja. 300 ml-es kiszerelés nagyon finom illattal. Ennek érződött még a csomagoláson keresztül is az illata felbontáskor. Mióta megkaptam kb. fél óránként kinyitom és megszaglászom, már alig várom, hogy kipróbáljam. 
A tájékoztatóból kiderült, hogy egy kifejezetten régi angol cég a Cyclax, amit 1896-ban alapítottak. Az 1950-es évektől II. Erzsébet királynő személyi kozmetikusa lett a cég egyik képviselője. A királynő azóta is használja a márka kozmetikumait.


És mindezeken kívül lapult még egy meglepetés ajándék is a csomagban. Egy cuki levendulás notesz.

Hogy bejött-e nekem az első rendelésem a Secret Selection-től? A válaszom határozottan igen. Titokban reménykedtem benne, hogy találok benne egy sampont (most annak járok a végén) de a hajbalzsamot is el fogom használni.
Kedves, kommunikatív, figyelmes csapat akik még nem vesztették el (remélem nem is fogják) a kezdeti lelkesedésüket. A termékek jó minőségűek, amiket biztosan nem vásároltam volna meg magamtól de így, hogy házhoz jöttek szívesen ki fogom próbálni.

Bár egy hónapot kell várni a következő dobozra de ha szeretnétek rendelni akkor azt a cég honlapján tehetitek meg ITT, a friss híreket pedig a Fb oldalukon olvashatjátok ITT.

Ne feledkezzetek meg az én Fb oldalamról se! :) ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...