Olcsó és jó hidratáló nyárra I Mizon Hyaluronic Suboon Cream

Unknown | 7/07/2015
Ha olcsó és jó hidratáló krémre vadászol itt a megoldás. A Mizon Hyaluronic Suboon Cream összetevői szépek és valóban működik.







Nem tartalmaz parfümöt, alkoholt. Vannak viszont vízmegkötő tulajdonságukról ismert anyagok például hialuronsav, butylene glycol, glicerin, betaine, sorbitol, aminosav. Ezenkívül sok emollient összetevő is található benne, amelyek úgy segítik a bőr hidratáltságának megőrzését, hogy védőréteget képeznek a bőrön és megakadályozzák a víz elpárolgását pl. szilikon, oliva olaj.
Kis mennyiségben található benne gyulladáscsökkentő és antioxidáns is de ezek a hatóanyagok nagyon az összetevőlista végén vannak.

Fehér színű, szagtalan, kicsit géles jellegű krém, amit, a benne lévő szilikontól, könnyű egyenletesen eloszlatni az arcon. Hamar beszívódik és szépen lehet rá sminkelni. Használata során nem okozott semmilyen irritációt.

Aki alapszintű hidratálót szeretne vagy van egy mindenféle jóval telepakolt széruma és már csak a hidratálásról szeretne gondoskodni, annak bátran ajánlom.
Egy hátránya van talán: Magyarországon nem kapható. Beszerezhető az Ebay-ről vagy koreai webshopokból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...