Hangolódás az ünnepekre + JOY 2016 naptár

Unknown | 11/20/2015
Jövőhét vasárnap már meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Egyre közeledik a karácsony. Advent ideje várakozás, felkészülés az ünnepre. Ez a felkészülés több oldalú: érinti a lelket, testet és a környezetünket is.

Ahogy körülnéztem a házban észrevettem, hogy gombamód szaporodnak azok az apróbb tárgyak, amelyek csalhatatlanul mutatják, hogy hivatalosan is elkezdtem a karácsonyi készülődést. De mik is ezek az árulkodójelek? :)

Ezeket az ablakmatricákat a postán vettem, 450.- volt darabja. Bár a képeken nem látszik de finoman csillámosak is, mint amikor a frissen hullott hóra rásüt a nap. Szerintem nagyon szép lesz feltéve. 

Ha már ablakdekorálás akkor egy másik klasszikus. A Pennyben vettem ezeket a sablonokat. Többször használhatóak, jó minőségűek. A házas minta már legalább két éve megvan. A gyerekszobába biztosan az angyalka lesz felfújva.

A hóspray a fenti sablonhoz kell az arannyal pedig az a tervem, hogy a tobozokat fogjuk lefújni a kisfiammal. Ez lesz az első karácsonyfa díszünk, amit együtt készítünk. :)

 Karácsonyi mintás cellux a Pennyből.

Szintén karácsonyi mintás cellux ezúttal az Lidl-ből. Mivel szemből nem látszik a mintája így megpróbáltam lefényképezni oldalról is. Sajnos elég borult volt az idő. Elnézést a fényképek rossz minősége miatt. A három metálos színűt pedig máskor is lehet használni. 



A Nők lapja és a Fanny adventi kiadványai.  Szinte minden évben megveszek pár hasonló újságot.


Mivel nagyon szerettétek a dm Life Book-os bejegyzést gondoltam érdekelhet benneteket a decemberi JOY-hoz mellékelt naptár is. Nyilván a Life Book-kal össze sem lehet hasonlítani de nem is ugyanaz a feladatuk. Ráadásul ez teljesen ingyen jár az újsághoz. 
Ez egy táskába dobható darab, amibe feljegyezhetjük a legfontosabb dolgokat vagy amit nem akarunk elfelejteni. A csomagolása mutatós fehér alapon arany minták elől és hátul is.

 Egy éves naptárral és a személyes adataink megadására szolgáló oldallal kezdődik.

Az egyik oldalra került a naptár rész heti bontásban. 
A naptár végén helyt kapott még egy Terveim 2017-re, Jegyzetek rész is és egy minden nő száméra hasznos blúz, ruha, farmer és cipő méret átváltó.


Ti elkezdtétek már beszerezni a karácsonyi dekorációt, ajándékokat?



4 megjegyzés:

  1. Egész éves a joy naptár? Mennyire tűnik masszívnak? Akarok egy határidőnaplót jövőre mert az esküvőszervezéshez és a rengeteg munkahelyi dolgok miatt be kell szereznem egyet.

    VálaszTörlés
  2. Igen, egész éves. Viszont mivel nem túl nagy így sok dolgot nem tudsz egy napra besűríteni. Bár ahogy a képeken is látszik minden második oldal jegyzetelős. Ha csak annyira kell, hogy például 17.-e egyeztetés az étteremmel, 18.-a meghívók megrendelése akkor arra tökéletes. De ha egy napra több dolgot is beszeretnél írni pl. 10 óra fodrász, 11.30 kozmetikus, 12.30 virágcsokrot elhozni, 14.00 esküvői fotózás és minden napot ilyen részletesen szeretnél beosztani arra kevés. Ha ennyire részletesen szeretnéd akkor arra a DM Lifebookot ajánlom.
    Gratulálok az esküvődhöz. Sok boldogságot nektek. Mikorra tervezitek? Nyári menyasszony leszel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a segítséget! 17 májusában lesz az esküvőnk, csak májustól szervezni kell elég rendesen a dolgokat. Év elejére pedig a munkahelyi teendők miatt is kevés lesz akkor ez, jelenleg az asztali naptáramban vezetem de már átláthatatlan :S

      Törlés
  3. Szívesen.
    Ha a munkahelyi dolgokat is vezetni akarod akkor arra a másikat ajánlom, ez csak arra jó, hogy címszavakat beleírj. Viszont ingyen van a JOY-hoz. Nekem már van egy hasonló csak azt az Yves Rocher-tól kaptam, így ezt már tovább is passzoltam az anyukámnak.
    Próbáltad már a naptározásnál, hogy különböző típusú eseményeket különböző színnel jelölj? Könnyebb kiigazodni. Lehet pl témánként, mondjuk munka kék, szabadidő zöld, SOS-fontos piros.
    Tavaszi menyasszony, biztos szép leszel. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...