Két hasznos eszköz a szempilláidhoz

Unknown | 8/03/2016
Helló Csajok!

Egy ideje már tervezem, hogy a figyelmetekbe ajánlom ezt a két hasznos szempillaszépítő eszközt. Még valamikor télen rendeltem őket a Lookfantastic oldaláról akciósan és bár azt nem mondom, hogy mindennap használom őket de kifejezetten örülök, hogy megvettem ezeket. Az egyik egy szempillafésű, a másik egy speciális szempillagöndörítő.




Tweezerman Folding Lash Comb 6,06 GBP
Amikor belefutok egy rosszabb minőségű szempillaspirálba, ami összetapasztja a szempilláimat, na akkor igazán életmentő tud lenne ez a kis cukiság. Gyorsan előkapom, szétnyitom, pár pillanat és  hipp-hopp már nyoma sincs a pókláb szempilláknak, az összetapadásnak.
Korábban is volt már hasonló fésűm, csak műanyagból és nem volt összezárható. Nos, össze sem lehet hasonlítani a kettőt egymással, ez mérföldekkel jobb.A sűrű, hegyes tüskék sokkal hatékonyabban dolgoznak, mint a műanyag.
A fésű fogai nagyon hegyesek, szóval figyelni kell, hogy a reggeli rohanásban még véletlenül se kerüljenek veszélyesen közel a szemgolyóhoz. (Khm... saját tapasztalat. :S)
Nagyon szeretem, hogy összecsukható, így a fésű fogai nincsenek veszélyben utazás során sem.
Egy hátránya azért van; a sűrű fogak miatt elég nehéz tisztítani (már fogselyemmel is takarítottam).


Japonesque Precision Eyelash Curler 7,50 GBP
Hagyományos szempillagöndörítőm ugyan van de amikor megpillantottam tudtam, hogy szükségem van erre a minire is. Van néhány eléggé rebellis pillám a külső szemzugban. Össze-vissza állnak, még véletlenül sem felfelé. Nem nagy területen és max. 2-3 száll. Pont elég ahhoz, hogy a rendes méretű göndörítőből kicsússzon vagy ne tökéletesen formázza meg. Nem mondom, hogy létszükséglet de ha nektek is akad hasonló problémátok akkor ajánlom.
A két szárába pedig elrejtettek egy-egy szilikon párnát, ha cserélni kellene az eredetit.


Sajnos jelenleg egyik terméket sem látom a Lookfantastic kínálatában de természetesen az Ebay-en és az Alin lehet jóval kedvezőbb áron hasonló termékeket kapni.
Fém fogú szempillafésű: Ebay
Mini szempilla göndörítő: ITT és ITT.

Legyen szép napotok!


2 megjegyzés:

  1. Ah, de jó kis poszt.:) Én abszolút tehetségtelen vagyok sminkelés terén, a szemem sem valami szép... szóval max. spirálozni szoktam. Viszont nekem az az alapvető problémám, hogy mennyiségre elég a pillám, dúsak is, de rövidek... szóval nekem csak hosszító spirál jó, mert dúsítótól össze szoktak ragadni a pilláim 5 kisebb csoporttá..:D Ez a kis fésű tök jó ötlet, még nem is hallottam róla.:) Köszi a tippet!:)

    Üdv,
    Avrile

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt. Én nagyon szeretem a saját fésűmet, sok hasznát vettem már. Tényleg csak annyi hibája van, hogy elég nehéz tisztítani. Amit belinkeltem abban még plusz jó, hogy van szemöldökkefe is rajta.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...