Innisfree Apple Juicy Cleansing Gel

Unknown | 3/08/2015
   Innisfree is a popular cosmetical brand in Korea. It was established in 2000. It is the first nature korean brand.
The Innisfree Apple Juicy Cleansing Oil is a fairly popular product but I chose the cleansing gel because I like gel consistency better than that of the oil. I bought here 

   Az Innisfree egy elég népszerű márka Koreában. 2000-ben alapították és ez az első koreai natur márka. Az ázsiai arcápolással való ismerkedésem hozadéka, hogy ma már az esti arctisztításom kibővült egy olajos-géles sminklemosóval. Előtte csak egy szemfesték-lemosót és egy habzó arctisztítót használtam.
Az Innisfree almás tisztító olaja elég népszerűnek számít de mivel egy kicsit ódzkodok az olajjal történő sminklemosástól így inkább a géles verziót választottam. 150 ml-es kiszerelésben kapható.
Az enyémet itt vettem: Jolse






   Package: the product comes in green plastic package with apples on it . I like it that it has a little gadget wich prevents the gel from flowing out of the bottle.
   Csomagolás: A termék zöld műanyag csomagolásban érkezik hozzánk alma motívumokkal díszítve. Tetszik, hogy van hozzá egy műanyag bigyó, amit az adagoló pumpa alá kell felcsíptetni és megakadályozza, hogy benyomódjon és kifolyjon a gél. Szintén nagyon pozitív, hogy a csomagoláson angolul fel van tüntetve a használati utasítás és az összetevők listája.

   INCI / Öszzetevők: WATER, DIPROPYLENE GLYCOL, PEG-15 GLYCERYL ISOSTREARATE, BUTYLENE GLYCOL, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CAMELLIA JAPONICA LEAF EXTRACT, ORCHID EXTRACT, OPUNTIA COCCINELLIFERA FRUIT EXTRACT, CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT, CAMELLIA SINESIS LEAF EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE

   Consistency: It's a disappointment. I hoped it would be thicker but it is rather oil than gel.
   Állag: elég nagy csalódás volt, mivel gél sűrűségű terméket vártam de ez hígabb, folyósabb annál. Szerintem inkább olaj, mint gél.

   Scent: The apple scent is very good. It's mouthwatering.
   Illat: hát ez valami isteni, olyan mint az igazi almáé csak erősebb. Ahányszor csak megérzem mindig összefut a nyál a számban.

   Use: Apply an appropriate amount onto dry hands and gently smooth over dry face to dissolve makeup. Add water with fingertips and massage to remove makeup. Rinse off with lukewarm water afterwards.
   Használat: ugyanúgy kell használni, mint a többi hasonló jellegű terméket. Száraz arcra száraz kézzel kell felvinni, általában 2 pumpányit szoktam, majd bele kell masszírozni a bőrbe. Ezután a megnedvesített ujjainkkal még tovább masszírozzuk végül langyos vízzel leöblítjük. Nem igazán hagy maga után olajos érzést, igaz én utána még habzó arclemosót is használok. A sminket szépen leszedi.
Elég híg az állaga / low viscosity

Száraz kézzel bemasszírozva / with dry fingertips

Nedves kézzel / with wet fingertips


Lemosás után /after washing


    +:  jól tisztít / efficient cleansing
            finom illat / nice scend
            biztonságos csomagolás / safe package

   -:    nehezebben beszerezhető /  availabilty
           illatanyag az összetevőlistában (bár pont ez szerepel a pozitívumok között is) / fragrance in INCI

   Értem, hogy miért ilyen népszerű termék. Jól tisztít ráadásul az illata miatt élmény a használata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...