Etude House Dear My Wish Lips-talk OR202, BE101

Unknown | 5/28/2015
   A korábban már itt bemutatott Etude House Color In Liquid Lips mellett rendeltem még két másik, ezúttal hagyományos állagú, rúzst az Etude House-tól.
A rúzsok a Dear My... sorozatba tartoznak, abból is a Dear My Lips-Talk kiadáshoz. Összesen 10 árnyalatban érhető el. Hosszas hezitálás után az OR202 Actress Coralt és a BE101 Chic Hollywood Beige-t rendeltem meg.
  




   A rúzsok tokja masszív rózsaszín műanyag, középen pici masnival. Az egésznek van némi kislányos bája, olyan hercegnős dizájn. Szeretek rájuk nézni.
Ahogy a nevük is elárulja egy narancsos és egy bézs árnyalatot szereztem be. Szerencsére mindkettővel nagyon elégedett vagyok.

A BE101 Chic Hollywood Beige szín lett nálam az abszolút befutó. Valamivel lágyabb, krémesebb állaga van mint általában a rúzsoknak. Valamennyire hidratálja is az ajkakat de a legnagyobb előnye, hogy valami gyönyörű bézses rózsaszín árnyalatba vonja az ajkakat.
Az Etude House-nál jellemző, hogy ajánlanak minden sorozatból néhány árnyalatot, ami kb. mindenkinek jól áll. Ebből a szériából ez az egyik. Igazi JollyJoker darabnak tartom. Nem olyan mintha nem lenne rajtunk semmi, de mégsem hivalkodó csak finoman szépít. Nem matt, ad egy kis finom fényt az ajkaknak. Negatívumként talán csak annyi tudok felhozni, hogy nem túl tartós, ezért jó ha mindig ott lapul a táskában, hogy bármikor újra lehessen kenni.



A másik rúzs az OR202 Actress Coral egy lényegesen erősebb, harsányabb és valamivel tartósabb darab. Ezt is szeretem de mivel a hétköznapokon sminkben inkább a visszafogottság jellemzi a sminkem ezért kevesebbet használom.
Krémes állaga van de egy kicsit talán kevésbé, mint a másik ezért tartósabb is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...