Pandhy's Hydro Base - egy olcsó és kiváló hidratáló

Unknown | 1/06/2016
Játszunk Kérdezz - felelek!-et!
Gondoltam egy kozmetikumra. 
- Olcsó? 
- Igen! 
- Magyar? 
-Igen! 
-Szép az összetevőlistája? 
-Igen! 
-Tégelyes?
- Nem! 
- Nagy kiszerelésű? 
- Igen! 
- Van benne ezüst? 
- Igen! Megvan, ez a Pandhy's hidratálója! :)



A magyar Pandhy's sajnos nem igazán ismert nálunk. Akiknek  még sem ismeretlen a márka azoknak első körben valószínűleg a cukorgyanta ugrik be. Bár adataim nincsenek róla de gyanítom valóban ez a legkeresettebb termékük. De ezen kívül még arc- és testápolási kozmetikumokat is gyártanak. Aki igyekszik odafigyelni az általa használt krémek INCI-jére is annak figyelmébe ajánlom a Pandhy's termékeket. Két kategória figyelhető meg náluk a normál és a prémium. Sajnos a prémium ára tényleg prémium viszont az alap krémjeiket elég barátságos áron be lehet szerezni.

Elfogyott a Mizon hidratálóm és gyorsan pótolnom kellett. Viszont mivel már hidegebbre fordult az idő, így a Mizon vizes állagára nem vágytam. De a kritériumok hasonlók voltak: legyen olcsó, hidratáljon, legyen szép az INCI-je.

A keresgélésem eredménye pedig nem más, mint a Pandhy's Hydro Base hidratáló krémje.
Lássuk a pozitívumait!
- Ár: 3170 forint
- Mennyiség: 150 ml
- Csomagolás: masszív műanyag, adagoló pumpával
- Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot, szilikont.
- INCI:
aqua, colloidal silver, glyceryl monostrearatese, glycerin, urea, butyrospermum parkii (shea) butter, cetyl alcohol, stearyl alcohol, tapioca starch, cocos nucifera (coconut) oil, sucrose stearate, olea europea (olive) fruit oil, persea gratissima (avocado) oil, carbomer, triethanolamine, tocopheryl acetate, lavandula angustifolia oil, linalool, limonene, geraniol



 Az összetevőlista második helyén álló ezüst kolloid látja el a tartósítószer szerepét de ezenkívül állítólag gyulladáscsökkentő-, fertőtlenítő- és vírusölő  hatással is rendelkezik. Több növényi összetevő is van benne, mint tápióka, kókusz-, oliva- vagy avokádó olaj, shea vaj. Ezenkívül van még E-vitamin és levendula olaj.

Enyhe levendula illata van, irritációt nem tapasztaltam. Kombinált bőröm van, az orcákon normál, T vonalban pedig zsírosodásra hajlamos. A krém bár jól hidratál mégsem lett a kedvencem, kicsit soknak érzem. Inkább normál és száraz bőrre ajánlom. 
Ugyanakkor nagy plusz pont a pumpás adagoló, amivel elég jól lehet szabályozni a kinyomott mennyiség nagyságát valamint sokkal higiénikusabb, mint a tégelyes krémek.

Kettős funkcióval bír a krém: egyfelől hidratál másfelől a Pandhy's az általa gyártott ásványi dekorkozmetikumokhoz is ajánlja mint alapkrém. Az ásványi por alapozóját ha összekeverjük a krémmel akkor már kész is a folyékony alapozónk. Tulajdonképpen lehet bárhová kenni, ahol elfér egy kis plusz hidratálás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...