8 olcsó ajándékötlet karácsonyra (is)

Unknown | 12/09/2015
Közeleg a karácsony és bizony nem mindenki tud/akar nagyobb összegeket költeni. Észrevetted már, hogy az ajándékajánlókba valahogy szinte mindig drága dolgok vannak? De mi van ha például valamelyik barátnőnket, távolabbi rokunkat stb. szeretnénk meglepeni valamivel és/vagy korlátozott a költségvetésünk, amiből gazdálkodni tudun?. Gyakori probléma, hogy már az is kisebb vagyon, ha mindenkinek csak valami apróságot adunk. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amik segíthetnek.

Általánosságban elmondható, hogy olcsó ajándékok kiváló lelőhelye az Ebay és a Meska. Utóbbinak az a nagy előnye, hogy mivel magyar készítőktől vásárolunk (azonkívül, hogy támogatjuk a magyar gazdaságot!) hamar megérkezik a megrendelt termék, míg az Ebaynél heteket kell rá várni, tehát SOS beszerzés nem oldható meg vele.

1. Az Alexandra könyvesboltban nagyon szép noteszeket lehet kapni. Sokféle dekoratív borítóval kapható. Ára: 1000.-


2. A Yankee Candle tart-jai vagy mintagyertyái is jó választás. Csak bírjunk dönteni, hogy melyik illatot is válasszuk. Egy tart ára 450.- a mintagyertyáé pedig 650.- de ha a hónap illata akkor 337.-, 487.- kerülnek. De ha több barátnőnket szeretnénk meglepni vele akkor van csomagajánlat  is, ahol mondjuk a 2015-ös karácsonyi illatokat kedvezményesebben tudjuk megvenni. LINK

3. A Bomb Cosmetics mini muffinjai olyanok, mint egy-egy sütemény, ráadásul nagyon finom az illatuk és parabén- illetve SLS mentesek. Ára: 890.- A nagyobb méretű fürdőfagyi ára 1290.-.

4. Férfiaknak egy üveg magyar száraz vörös bor például villányból. Sok kiváló magyar borász van, érdemes nézelődni.

5. Ékszerek a Meskáról. Én most néhány fülbevalót hoztam ízelítőnek, mindegyik ára 1000.- vagy kevesebb.


6. Egyre népszerűbbek a gasztroajándékok. Ajándékozd meg házi készítésű sütivel. ITT találsz néhány ötletet, hogy is csomagold be az elkészült sütiket.

7. Parádi Orsolya: Pandala-szigetek felnőtt színezőjével mindenki kiélheti kreativitását. Ára: 1490.-


8. Egy cuki hógömb is megdobogtatja mindenki szívét. A Praktiker webshopján találtam ezt a cuki angyalkás hógömböt de még nagyon sok félét találhattok ott. Van macis, baglyos, angyalkás kinek kinek ízlése szerint. LINK

Angyalkás hógömb 529.-


2 megjegyzés:

  1. Szia. Tetszik a bejegyzés :-) . A fülik linkjét megkaphatom? :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Örülök, hogy tetszik.
    Az első két fülbevaló MeDaLia-tól van a harmadikra sajnos nem emlékszem.
    MeDaLia termékeit itt találod: http://www.meska.hu/Shop/index/17901
    Érdemes amúgy szétnézni sok szép és olcsó darabra lehet bukkanni a Meskán. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...