IOPE Air Cushion XP

Unknown | 3/16/2015
BB krémek egész világot meghódító sikere után újabb divathullám indult el a sminkek terén Koreából. Ez pedig nem más, mint a cushion, amely már elkezdett beszivárogni nyugatra is. (Ennek ékes bizonyítéka, hogy a Lancome is piacra dobta sajátját.)
Természetesen az én érdeklődésemet is felkeltették ezek a termékek, így némi utána olvasást követően, az egyik legjobbnak tartottat, meg is rendeltem innen. Ez pedig nem más, mint az IOPE Air Cushion XP SPF50+.




Három különböző fajtából lehet választani, összesen öt árnyalatban. Natural - hidratál, Shimmer - ragyogás és Cover - fedés. A Natural és a Cover 21 és 23 árnyalatokban érhető el, míg a Shimmerből csak egy szín, a 22-es kapható.
Az én választásom a fedést ígérő Cover #21Cover Vanillia lett.



Csomagolás: gyöngyház színű tokban érkezik, letisztult és elegáns. Mint a márka többi termékénél is, ennek a csomagolásán is látszik, hogy a fiatalok helyett inkább a dolgozó nőket célozzák meg. Ez az árában is megnyilvánul, hiszen drágább a legtöbb cushin-től, viszont kapunk mellé egy utántöltőt is.
Mint minden ilyen jellegű terméknél, ennél is elég csak egyszer megvenni a tokot. Utánna már csak az utántöltőket kell, jelentősen olcsóbb áron, megvásárolnunk.

Sajnos a csomagoláson csak koreaiul vannak feltüntetve az összetevők. A cosdna oldalán 2 féle inci is fel lett töltve, igaz nem sokban térnek el egymástól.

A belső egy használható méretű tükröt is rejt.

Már az első használatra megszerettem. Jól fed és nagyon szép, természetes végeredményt kapunk. Nem ül bele a pórusokba, nem tapad meg az arc pihéin, szépen tompítja a pirosságot. Felveszi a harcot a szem alatti sötét karikákkal is. Nem mattít, meghagyja az arc természetes fényét. Bár egyáltalán nem kellene de a fixálás kedvéért át szoktam rajta futni egy kevés púderrel.


A párna.
Ha reggelente gyorsan le szeretném tudni a sminket, akkor gondolkodás nélkül ehhez nyúlok. A puffnijának köszönhetően egyenletesen lehet felvinni a bőrre, nem kell annyira odafigyelni az eldolgozásra, mint a hagyományos alapozóknál vagy BB krémeknél.
A puffnit hetente egyszer szoktam ecsettisztítóval átmosni. Az ismertető szerint antibakteriális anyagú. 
Nagyon praktikus a kiszerelése, hiszen csak bedobjuk a táskánkba és biztosan nem folyik ki, nem maszatol össze semmit. Ha szükség van rá, előkapjuk és pillanatok alatt fel lehet frissíteni a sminket. Nem kell ecset, nem lesz koszos a kezünk.
Ráadásul SPF50+ fényvédővel rendelkezik, így nyáron is védve vagyunk a káros sugarak ellen.
Talán egyetlen hátrányt tudnék rá mondani, mégpedig azt, hogy mindennapi használat mellett gyorsan fogy. Sokkal kevesebb anyagot kapunk (15g), mintha tubusos terméket vásároltunk volna. Így inkább csak napközbeni frissítésre vagy olyan helyzetekre ajánlom, amikor sietni kell.

Én nagyon megszerettem ezt a terméket és jó szívvel ajánlom bárkinek. Viszont a kombinált bőrűeknek mindenképpen szükségük lesz mellette púderre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...