Hada Labo Gokujyun hialuronos arctisztítóhab

Unknown | 5/26/2016
Elérhető ára, szép összetevői és nem utolsósorban hatékonysága miatt méltán népszerű a japán Hada Labo márka. A márka termékeivel történő ismerkedésemet a Gokujyun Super Hyaluronic Acid arctisztítóhabbal kezdtem.
Hadalabo cleanser

Miután elfogyott a kedvenc arctisztítóm (Benton Honest Cleansing Foam) a kíváncsiságomnak engedve úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy másikat. A népszerűsége és az összetevői miatt a Hadalabo hiarulonsavas hab arclemosója mellett döntöttem.
Az eBayről rendeltem meg 12,07 USD-ért, ami kb. 3400 forint. 160ml. Itt most még olcsóban tudjátok megvenni: Ebay
Utántöltő: Ebay


Egy jó pár hete már használom így elérkezett az ideje, hogy beszámoljak nektek a tapasztalataimról.
hadalabo ingredients
Forrás:Krémmánia
A csomagolásáról egyből levehető, hogy nem nyugat a célpiac, hiszen az információk 99%-a japánul van. Erős műanyag flakonban érkezik és már az első használat után érezhető, hogy itt a pumpa nem fogja magát megadni kb. a tizedik használat után, ahogyan azt korábban az Alverde habé tette. Ez nyilván annak is betudható, hogy a környezettudatosság jegyében kapható hozzá utántöltő kiszerelés is. A nyakára egy kis tartót lehet tenni, ami megakadályozza a pumpa lenyomódását.
Ahogy az összetevőlistából látható, ami nem túl hosszú, és azt hiszem ezt inkább az előnyeihez lehet sorolni, hiszen igyekeztek kihagyni belőle a felesleges anyagokat, nincs benne alkohol vagy illatanyag de sajnos egy parabén azért csak becsusszant.
Nem sminklemosásra való, "csak" második tisztítónak.

Egy pumpálásnyi mennyiség.
Naponta kétszer használom: reggel önmagában, este pedig sminklemosás után. Könnyű, puha, lágy habja van. Tulajdonképpen minden bőrtípusra el tudom képzelni, mivel nem nehezíti el vagy szárítja ki a bőrt.
Igaz azt is hozzá kell tennem, hogy a használata után nincs meg az az igazán tiszta bőr érzetem, mint ami megvolt a Benton arctisztítója után. Ez sokkal kíméletesebb, persze lehet is hiszen itt már az előre vízzel felhígított arclemosót visszük fel a bőrünkre.
Illatanyagot nem tartalmaz, így nincs semmilyen extra figyelemre méltó illata, amit nem is bánok. Nehezebb smink után, hiába tisztítom le először olajos lemosóval az arcomat, sokszor kevésnek érzem az egy pumpányi mennyiséget így viszont viszonylag gyorsan fogy. Persze azért így sem kell egy hónap múlva újrarendelni.

Összességében egy kellemes, könnyű hidratáló arctisztító amit szeretek használni, és ha elfogy nem fogom kidobni a csomagolását, mert lehet veszek majd hozzá utántöltőt, de mindent elsöprő szerelem nem lett.

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc arctisztítótok?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...