dm Life Book

Unknown | 11/02/2015
A szorgos hangya módjára összegyűjtött dm pontjaimat általában vásárlói ajándékokra szoktam beváltani. Az eddigi legjobb dm-es ajándék ez a mostani Life Book, amit 100 active beuty pont és 999 forintért tudhatunk a magunkénak.



Már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen szerevező füzetecskét és elég erősen foglalkoztam a gondolattal, hogy az újévben (vagy még idén) meglepem magam eggyel. Így amikor megláttam, hogy a dm-nél egy ezresért megkapom már robogtam is be az üzletbe, nehogy elhappolják előlem.

Egy lefóliázott papírdobozkában érkezik hozzánk. A rendszerező elején egy városrészlet látható s jön rögtön az első cukiság, jár hozzá 4 darab előlap amellyel az aktuális évszak szerint öltöztethetjük föl a városkánkat (hogy a védőfunkciójáról már ne is beszéljek).

A doboz eleje és hátulja
És feltárul a doboz tartalma.

A városkánk tavasszal, nyáron, ősszel és télen avagy a 4 borító használat közben.
Minden oldalon színes, csajos rajzok találhatók. Az ember vidám lesz ha csak rájuk néz. Egy rendes rendszerezőhöz híven több kategóriával is találkozhatunk ha belelapozunk a noteszbe. Rögtön az elején megadhatjuk személyes adatainkat, ez az oldal és a hátulja iratgyűjtőként is szolgál. Van még benne 2016 és 2017 naptár, havi tervező, heti tervező mind az aktuális évszaknak megfelelő dekorációval. Apropó dekorálás a legvégén helyett kapott egy matricás oldal is, amivel kedvünk szerint díszíthetjük a naptárt.
Kezdő oldal
Havi tervező
Heti tervező
Matricák

Ezután jönnek a különböző kategóriák szerinti tervezők órarend/napirend, pénzügyi tervező minden hónapra, bevásárló és teendő lista. Utóbbiak perforálva vannak, hogy könnyebben magunkkal tudjuk vinni. Van külön hely a mérőóraállások feljegyzésére, a fontos telefonszámoknak, a nyitva tartások/rendelési idők/fogadó órák és a receptek számára. A tervezőt pedig több oldalnyi jegyzetek rész zárja.
Az utolsó oldal pedig szintén úgy lett kialakítva, hogy iratokat lehessen benne tárolni.







Hátsó iratgyűjtő
Nekem nagyon tetszik. Ajándéknak sem rossz, hiszen nincs olyan ember, akinek ne lenne hasznos egy ilyen tervező.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...