Oldalak

Két hasznos eszköz a szempilláidhoz

Helló Csajok!

Egy ideje már tervezem, hogy a figyelmetekbe ajánlom ezt a két hasznos szempillaszépítő eszközt. Még valamikor télen rendeltem őket a Lookfantastic oldaláról akciósan és bár azt nem mondom, hogy mindennap használom őket de kifejezetten örülök, hogy megvettem ezeket. Az egyik egy szempillafésű, a másik egy speciális szempillagöndörítő.




Tweezerman Folding Lash Comb 6,06 GBP
Amikor belefutok egy rosszabb minőségű szempillaspirálba, ami összetapasztja a szempilláimat, na akkor igazán életmentő tud lenne ez a kis cukiság. Gyorsan előkapom, szétnyitom, pár pillanat és  hipp-hopp már nyoma sincs a pókláb szempilláknak, az összetapadásnak.
Korábban is volt már hasonló fésűm, csak műanyagból és nem volt összezárható. Nos, össze sem lehet hasonlítani a kettőt egymással, ez mérföldekkel jobb.A sűrű, hegyes tüskék sokkal hatékonyabban dolgoznak, mint a műanyag.
A fésű fogai nagyon hegyesek, szóval figyelni kell, hogy a reggeli rohanásban még véletlenül se kerüljenek veszélyesen közel a szemgolyóhoz. (Khm... saját tapasztalat. :S)
Nagyon szeretem, hogy összecsukható, így a fésű fogai nincsenek veszélyben utazás során sem.
Egy hátránya azért van; a sűrű fogak miatt elég nehéz tisztítani (már fogselyemmel is takarítottam).


Japonesque Precision Eyelash Curler 7,50 GBP
Hagyományos szempillagöndörítőm ugyan van de amikor megpillantottam tudtam, hogy szükségem van erre a minire is. Van néhány eléggé rebellis pillám a külső szemzugban. Össze-vissza állnak, még véletlenül sem felfelé. Nem nagy területen és max. 2-3 száll. Pont elég ahhoz, hogy a rendes méretű göndörítőből kicsússzon vagy ne tökéletesen formázza meg. Nem mondom, hogy létszükséglet de ha nektek is akad hasonló problémátok akkor ajánlom.
A két szárába pedig elrejtettek egy-egy szilikon párnát, ha cserélni kellene az eredetit.


Sajnos jelenleg egyik terméket sem látom a Lookfantastic kínálatában de természetesen az Ebay-en és az Alin lehet jóval kedvezőbb áron hasonló termékeket kapni.
Fém fogú szempillafésű: Ebay
Mini szempilla göndörítő: ITT és ITT.

Legyen szép napotok!


2 megjegyzés:

  1. Ah, de jó kis poszt.:) Én abszolút tehetségtelen vagyok sminkelés terén, a szemem sem valami szép... szóval max. spirálozni szoktam. Viszont nekem az az alapvető problémám, hogy mennyiségre elég a pillám, dúsak is, de rövidek... szóval nekem csak hosszító spirál jó, mert dúsítótól össze szoktak ragadni a pilláim 5 kisebb csoporttá..:D Ez a kis fésű tök jó ötlet, még nem is hallottam róla.:) Köszi a tippet!:)

    Üdv,
    Avrile

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt. Én nagyon szeretem a saját fésűmet, sok hasznát vettem már. Tényleg csak annyi hibája van, hogy elég nehéz tisztítani. Amit belinkeltem abban még plusz jó, hogy van szemöldökkefe is rajta.

      Törlés